Vestigingen in de buurt van Leudal

In het schilderachtige Leudal, gelegen in de betoverende provincie Limburg, vinden we een aantal opmerkelijke vestigingen die een prominente rol spelen in zowel de lokale economie als gemeenschap. De idyllische charme van Leudal wordt verrijkt door deze vijf bijzondere locaties, elk met zijn eigen unieke karakter en betekenis. Laten we eens nader kennismaken met de grootste vestigingen van Leudal, die niet alleen een bron van trots zijn voor de gemeenschap, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de bloei en welvaart van deze prachtige regio.

Fabriek van Koninklijke Mosa 

De Fabriek van Koninklijke Mosa, gevestigd in het hart van Leudal, is een toonaangevende producent van hoogwaardige keramische tegels en gevelbekleding. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1883, staat Mosa bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame productieprocessen en toewijding aan vakmanschap. De fabriek biedt werkgelegenheid aan honderden mensen in de regio en speelt een cruciale rol in de lokale economie. 

Distributiecentrum van Jumbo Supermarkten 

Het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten, gelegen aan de rand van Leudal, is een van de grootste distributiecentra van de keten in Nederland. Als belangrijke schakel in de supply chain van Jumbo zorgt dit centrum ervoor dat winkels in het hele land worden bevoorraad met een breed scala aan verse producten en kruidenierswaren. Met geavanceerde logistieke systemen en een grote werkkracht draagt het distributiecentrum bij aan de efficiënte werking van Jumbo Supermarkten. 

Landbouwcoöperatie Agrifirm 

De landbouwcoöperatie Agrifirm heeft een grote vestiging in Leudal, waar het zich toelegt op de productie en distributie van diervoeders, gewasbeschermingsmiddelen en landbouwbenodigdheden. Als een belangrijke speler in de agrarische sector ondersteunt Agrifirm lokale boeren en telers met hoogwaardige producten en adviesdiensten om de productiviteit en duurzaamheid van hun bedrijven te verbeteren. 

Productielocatie van VDL Nedcar 

VDL Nedcar, gevestigd in de nabijheid van Leudal, is een toonaangevende producent van auto’s en onderdelen voor gerenommeerde merken zoals BMW en Mini. Met een geavanceerde productiefaciliteit en een grote pool van geschoolde arbeidskrachten, speelt VDL Nedcar een cruciale rol in de Nederlandse auto-industrie en biedt het werkgelegenheid aan duizenden mensen in de regio. Bekijk hier alle vacatures in Leudal.

Over de auteur

Scroll naar boven